Slapen vlakbij de snelweg in Frankrijk

Ben je op de Route du Soleil naar het zuiden maar wil je niet in één keer doorjakkeren? Maak dan een feestje van je tussenstop en kies niet voor een onpersoonlijk hotel maar voor een chambres d’hôtes! Even weg van de snelweg overnachten op een prachtig plekje op het Franse platteland, waar je persoonlijk ontvangen wordt door een gastheer en gastvrouw. Waar je na een lange reis kan aanschuiven voor een heerlijk diner. Voel je thuis en kom tot rust na een dag op de weg, en … spreek weer even je eigen taal.

Onderstaand een paar b&b’s die een perfecte tussenstop zijn in Noord Frankrijk aan de Route du Soleil tussen Nancy en Dijon.

En zoek je ergens anders in Frankrijk een b&b als tussenstop ‘langs de weg’, bekijk dan ook zeker alle andere chambres d’hôtes op doorreis naar het zuiden van Frankrijk. Veelal verstopt op het platteland, waar je kunt genieten van rust, eenvoud en een hartelijke gastvrijheid.


Tussenstop A-31 B&BChambres d’hôtes La Bagatelle Melay

La Bagatelle Melay is de ideale pitstop op weg naar je vakantiebestemming!

Halverwege de Autoroute du Soleil (A31), ter hoogte van Langres, kan je gebruik maken van een voordelig overnachtingsarrangement: Lekker eten, ontspannen slapen, uitgebreid ontbijten en fris weer op weg.

De kosten voor een nacht in deze B&B gaan vanaf 65 euro


Chambres d’hôtes La Rose Blanche

La Rose Blanche ligt niet ver van het bekende knooppunt bij Langres.

Een fijne plek op een mooie locatie in een klein authentiek Frans dorpje met een geweldige gastheer die heerlijk kan koken. Hier kom je tot rust in een chambres d’hôtes met een gezellige Franse sfeer en een prachtige tuin.

De kosten voor een nacht in deze B&B gaan vanaf 55 euro

 


Tussenstop A31 b&bChambres d’hôtes Maison le Roux

Een prachtig gelegen, sfeervol en warm verblijf, en fijn rustpunt op je reis: Maison le Roux.

Even heerlijk genieten van de authentieke sfeer, van de prachtige kunst van de gastheer en van de sublieme kookkunsten van de gastvrouw!

Een overnachting in deze B&B is mogelijk vanaf 55 euro.

 

 


Chambres d’hôtes Le Bailli de Montsaugeon

Le Bailli de Montsaugeon is een authentieke plek in de historische setting van een site pittoresque: Montsaugeon.

Arjan Blok ontvangt je hier op korte afstand van de autoroute, net even een half uurtje rijden vanaf  Langres.  Koken kan hij als de beste en wees dus op tijd voor zijn table d’hôtes en geniet dan van de stilte na een dag op de snelweg.

De kosten voor een nacht in deze B&B gaan vanaf 99 euro.

 


Tussenstop A31 b&bChambres d’hôtes La Perle d’Anrosey

Na een lange dag in de auto is het goed ‘thuiskomen’ bij La Perle d’Anrosey van Egbert en Ilja.

Op een klein half uurtje van de snelweg, halverwege Vittel en Langres, kom je in hun voormalige wijnhuis tot rust op de grens van de Vogezen en de Bourgogne. Een goed glas wijn bij de table d’hôtes, en je plakt er vast nóg een avond aan vast!

Een overnachting in deze B&B is mogelijk vanaf 80 euro (familiekamer vanaf 110 euro).

 


Chambres d’hôtes La Folie à Deux

Niet ver van La Perle tref je ook Folie à deux van Vincent en Charlotte, aan de rand van het dorp Corgirnon, op korte afstand van de snelweg bij Langres.

Vijf dagen per week staat hier de table d’hôtes voor je klaar. Ook voor meer dan een nachtje is dit een ideaal adresje om Langres en de omgeving van de stad te ontdekken

De kosten voor een nacht in deze B&B gaan vanaf 57 euro.

 


Zoek je ergens anders langs de Route du Soleil of elders langs de snelweg in Frankrijk een bed-and-breakfast als heerlijke tussenstop? Bekijk dan onze chambres d’hotes op doorreis. Via de vermelding kan je vrijblijvend een aanvraag plaatsen. En je betaalt geen reserveringskosten. Ook ontvang je zo snel mogelijk een reactie terug.