Beste liefhebber van Frankrijk, ik ga een geheim met u delen! Dat geheim is het prachtige middeleeuwse stadje La Charité-sur-Loire in de Nièvre.

Het is alsof je daar even terug gaat in de tijd en weer in het Frankrijk van vroeger bent. Slingerende straatjes met schitterende huizen, de ongerepte oever van de Loire aan uw voeten, restaurantjes met gekke figuren, en op zaterdag een klein marktje met streekproducten. En het licht! Een onbeschrijflijk mooi licht, een soort combinatie tussen Venetië en Noord Holland dat een streling voor het oog is.

In dit nog onontdekte plaatsje ligt vlak achter de stadsmuren mijn kleine romantische huisje. Een ideale plek voor twee personen om de mooie omgeving te ontdekken. Want La Charité-sur-Loire mag dan nog onontdekt zijn, er is veel te doen.

Fietsen en kanoën langs de rivier, een van de vele muziekfestivals bezoeken, de wijngaarden van Sancerre of Pouilly ontdekken, de kathedraal van Bourges bezichtigen. Of gewoon op een terrasje zitten dromen … en niets doen.

Ontdek het allemaal vanuit dit knusse plekje …

Lees meer

Lees minder

Bekijk alle foto's

Faciliteiten

  • WiFi
  • Nederlands contactpersoon
Eigenaar vakantiehuis nievre

Hendrickje Spoor

Meer over de eigenaar Sluiten

Bonjour!

Ik ben Nederlands schrijver, woon al bijna dertig jaar in Frankrijk en ben getrouwd met de Franse kunstschilder François Ben Simon.

Planten en dieren zijn, afgezien van kunst, filosofie en literatuur, mijn passie. Sinds een paar jaar ben ik de trotse bezitter van tien bijenkasten en maak nu mijn eigen honing.

Ik ontvang u met groot plezier in een van onze vakantiehuizen en ik zal er alles aan doen om uw vakantie in onze mooie streek tot een succes te maken.

Beschikbaarheid

max. 2 personen

Gîte

  • Badkamer met douche
  • Kinderbed mogelijk
  • Televisie
  • Inclusief beddengoed
  • Tweepersoonsbed
  • Inclusief handdoeken

Deze stadswoning is het best geschikt voor twee personen, maar er is een onderschuifbed waar eventueel max. twee kinderen kunnen …


Omgeving

Afstand tot Utrecht 685 km