Ongerepte natuur, wild en stilte. Dat is wat u vindt rondom Gite 'Le Verne': een heerlijk vakantiehuis voor twee personen, volledig vrij gelegen in het Bourgondisch nationaal park de Morvan.

Lees meer

Lees minder

Bekijk alle foto's

Faciliteiten

  • WiFi
  • Honden welkom
  • Bij een zwemmeer

Le Verne wordt gerund door de Nederlandse eigenaren Linda Velthuis & Arie Brouwer: “Welkom in onze mooie Bourgogne!”

U kunt door Linda Velthuis & Arie Brouwer worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels
– Duits

Meer over Linda Velthuis & Arie Brouwer
Nog altijd zijn we even smoorverliefd op deze streek, ‘onze’ Bourgogne… Daar wonen we nu alweer 15 jaar. ‘Le Verne’ is een unieke plek, met een uniek uitzicht. Onze verliefdheid op deze plek delen we dan ook graag met anderen. Zelf wonen we op nog geen 10 minuten rijden van de gite, dus we kunnen u zelf verwelkomen! Graag tot gauw in onze mooie Bourgogne!
Linda Velthuis en Arie Brouwer.

Beschikbaarheid

max. 2 personen

Gite ‘Le Verne’

  • Badkamer met douche
  • Televisie
  • Koelkast
  • Magnetron

Gite ‘Le Verne’ staat vooral garant voor een vakantie met comfort. Zo is de keukenhoek uitgerust met een 4-pits gaskookplaat, …


Omgeving

Afstand tot Utrecht 793 km

Natuur, wild en absolute stilte. Dat is wat u vindt in en om Gite ‘Le Verne’. Dit luxe ingerichte vakantiehuis is volledig vrij gelegen in de vallei van de rivier de La Roche, in het zuiden van het Bourgondische nationaal park De Morvan.

‘Le Verne’ is geschikt voor maximaal 2 personen. Het huis vormt een ideale plek voor rustzoekers en liefhebbers van wandel- en fietstochten. Na alle actieve inspanningen kunt u heerlijk luieren op het terras of in de ruime tuin rondom het huis. Hier vindt u comfortabele ligbedden die een spectaculair uitzicht bieden op de rivier, het bergmassief rond de Mont Beuvray en het hooggelegen kasteel van Larochemillay.

In Gite Le Verne kunt u letterlijk beleven hoe het voelt om te ‘leven als een Bourgondiër’. Stilte zoeken, inspiratie vinden of urenlang rondzwerven in de omliggende weiden en bossen: in en om ‘Le Verne’ vindt u het allemaal. Bovendien is de échte Bourgondische keuken nooit ver weg. In de nabij gelegen stadjes Luzy, Chateau-Chinon en Autun vindt u talrijke goede brasseries en restaurants. Kortom: vakantie zoals vakantie hoort te zijn…

Lees meer

Lees minder