B
Bruiloft in Bourgogne.

Landgoed Domaine de Savigny in de Bourgogne is hét decor voor een onvergetelijke, sfeervolle bruiloft. Waarbij jullie met vrienden en familie een heel weekend samen zijn om de liefde te vieren. Op dit landgoed is Bruiloft in Bourgogne – Great Weddings in France de vaste weddingplanner.

Het landhuis, de ruime parktuin van 2 ha en de robuuste schuur zijn exclusief beschikbaar voor jullie bruiloft. Alles op één locatie. En de mogelijkheden zijn divers. Trouwen tussen de eeuwenoude appelbomen, met uitzicht op de groene heuvels rondom. Of onder de majestueuze sequoia, de grote boom die vanuit de wijde omgeving te zien is. Of een intieme ceremonie in de sfeervolle eetkamer van het landhuis, waar de historie voelbaar is.

Diner of familieontbijt op het grote terras achter het landhuis met 30 km uitzicht. Een bbq in de boomgaard. Een knalfeest in de robuuste schuur van natuursteen. Laat ons weten waar je van droomt en wij laten weten wat er mogelijk is.

Overnachten
Op het landgoed bevinden zich een chambres d’hôtes (B&B) met 5 sfeervolle tweepersoons gastenkamers en een vakantiewoning voor 3 personen. Overnachten met de familie is dus mogelijk. Tijdens een huwelijksweekend kunnen de slaapplaatsen uitbreid worden tot maximaal 21. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse hotels en B&B waar de andere gasten kunnen overnachten. Het landgoed is geschikt voor een bruiloft met ongeveer 65 daggasten.

Styling
Het oude manoir, de robuuste natuurstenen schuur, de groene parktuin met eeuwenoude bomen, de sfeervolle boomgaard en het uitzicht. Samen vormen ze het decor voor jullie bruiloft. Speciaal voor de bruiloft wordt het domein verder aangekleed. De basis wordt gevormd door materialen van hout, met wit en kant. Witte lampionnen in de bomen, grote houten wijnvaten in de borrelhoek, robuuste tafels op het terras en prachtige feestverlichting tussen de bomen. Landelijke sfeer en brocante gaan hand in hand.

Hebben jullie wensen qua styling, qua kleur en vorm, laat het weten! In overleg is er heel veel mogelijk. Vind je het leuk om zelf mee te helpen, ook dat kan.

Weddingplanner
Eigenaresse Gretha van Domaine de Savigny werkt tevens als internationale weddingplanner in heel Frankrijk. Kijk voor alle informatie op www.bruiloftinbourgogne.com. Meer weten, neem vrijblijvend contact op!