Franse Ardennen herfst aanbieding chambres d'hôtes

Actief

D
De Franse Ardennen: herfstaanbieding

Er tussenuit in het najaar

Heb je zin om in het najaar er even tussenuit te gaan? Even een andere omgeving, genieten van frisse lucht, herfstkleuren en lekker eten voordat we de winter ingaan, en dat zonder dat je al te ver moet rijden? Bestemming gevonden: de Thiérache, aan de grens met de Franse Ardennen!

De Thiérache

Het natuurgebied de Thiérache is niet ver weg. De tijd lijkt hier te hebben stilgestaan. Het prachtige heuvellandschap is een heerlijke bestemming voor rustzoekers. Je kan er eindeloos wandelen, fietsen en motorrijden, en er zijn mooie steden, zoals de champagne-hoofdstad Reims en de middeleeuwse stad Laon. En vanuit Charleville kan je schitterend langs de Maas fietsen. Het glooiende, lieflijke landschap is afwisselend, met kleine dorpjes, fraaie vergezichten en weilanden met koeien gescheiden door riviertjes en lage heggen. Boeren bewerken er op kleinschalige wijze hun land. En ’s avonds een overweldigende sterrenhemel. Bijzonder in deze streek zijn de versterkte kerken, waar in tijden van onrust de bevolking kon schuilen.

Fijn arrangement!

Wil je genieten van al dat moois? Dan heeft Chambres d’hôtes Au Chapître een fijn arrangement!

In hun bijzondere herenhuis (een oude notariswoning) met veel historie hebben ze grote, lichte, comfortabele kamers. ’s Morgens wacht je een uitgebreid ontbijt met croissants van de beste bakker uit de wijde omgeving! ’s Avonds kan je er heerlijk dineren. Jan en Monique koken met verse en zoveel mogelijk lokale producten.

En heb je een elektrische auto, dan is er nog een oplaadpunt ook.

Wanneer?

Het is geldig van 26 september tot 19 oktober:

  • Arrangement 3 dagen halfpension van € 342 voor € 325 voor twee personen
  • Arrangement 4 dagen halfpension van € 456 voor € 435 voor twee personen
  • Arrangement 5 dagen halfpension van € 570 voor € 545 voor twee personen

Jan en Monique laten je graag kennismaken met hun prachtige omgeving en met de regionaal geïnspireerde keuken!

Meer weten?

Klik dan hier, en stuur Jan en Monique bij de eigenaargegevens een bericht.