M
Menu du Terroir

In ons restaurant serveren wij dagelijks een menu du Terroir. Koken is onze passie en dat vindt u terug in ons menu.

We stellen het menu samen uit de klassiekers van de Franse keuken. Voor het driegangen menu gebruiken we het liefst verse streekproducten, producten uit onze eigen tuin en de eitjes van onze kippen. Wij serveren ons menu om 19.00 uur, u kunt zich hier tot 10.00 uur ‘s morgens voor opgeven.

Naast het serveren van maaltijden heeft het restaurant een ruim voorziene koelkast met lekkere koude drankjes.

Buiten het seizoen van Sur Yonne is het mogelijk om op uw aankomst dag een welkomstmenu, bestaande uit een pan Boeuf Bourguignonne met een salade en een pain, te bestellen.

Gedurende het gehele jaar kunt u wijn bij ons kopen.

Wij houden rekening met vegetarische wensen. In overleg kunnen wij het Menu du Terroir voor kinderen aanpassen.

Regelmatig houden wij bij Sur Yonne een gezellige, Bourgondische barbecue op ons terras. Het Menu du Terroir komt dan te vervallen.

U kunt gebruik maken van het ontbijt dat wij, tussen 8.30 en 10.00 uur, op Sur Yonne serveren. U heeft o.a. keus uit diverse soorten brood, fruitsap, yoghurt, muesli, vleeswaren, kaas, eigengemaakte jam en honing die wij afnemen van onze buurman. Dagelijks hebben wij iets extra’s in de vorm van vers fruit, een croissantje of een eitje van de eigen kippen.

Voor uw dagje uit kunt u een picknickmand bij ons bestellen. Deze is goedgevuld met stokbrood, kaas vleeswaren eigengemaakte jam, harde worst en een flesje wijn of vruchtensap.