L
Lot / Pyreneeën

Gecombineerd hotel arrangement
Voor iedereen die een zelfstandige en een volledig verzorgde vakantie wil combineren, hebben wij het “vakantiehuis & hotel arrangement” in het leven geroepen.

Gedurende het arrangement verblijft u een gedeelte van uw vakantie in ons vakantiehuis in het departement de Lot (direct tegen de grens van de Dordogne), en een gedeelte van uw vakantie in onze auberge in het hart van de Pyreneeën in de Ariège.

We bieden het arrangement aan in het voor- en na-seizoen, dus niet in de maanden Juli en Augustus.

Dit arrangement is speciaal bedoeld voor mensen die tijdens hun vakantie een zelfstandig verblijf in een leuk en rustig gelegen vakantiehuis willen combineren met een volledig verzorgd verblijf in een hotel-pension in de bergen.

Het vakantiehuis is gelegen in het prachtige departement de Lot, op een logische route van Nederland naar de Pyreneeën.
Hierdoor is dit combinatie arrangement ook erg interessant voor mensen die naar onze auberge in de Pyreneeën willen komen, maar de afstand te groot vinden om in één keer te rijden. Voor meer informatie over het vakantiehuis kunt u op de afbeelding van het huis in de rechter kolom klikken.

De dag van aankomst in het vakantiehuis kan elke dag van de week zijn, met uitzondering van zaterdagen. De dag van aankomst in het hotel mag elke dag van de week zijn.
We hanteren een minimale verblijfsduur van drie dagen in het vakantiehuis, maar geen minimale verblijfsduur in het hotel. Dit in acht nemende bepaalt u dus zelf de duur van het arrangement.

De volgorde van verblijf is vrij te kiezen, de twee verblijven hoeven niet aansluitend aan elkaar te zijn (wel in hetzelfde kalenderjaar).