Kerst Frankrijk arrangement

Gastronomie

K
Kerst in Noord Frankrijk

Kerst op het Franse platteland

Hoe lekker is dat, de kerstdagen op het Franse platteland doorbrengen! Even niet hoeven koken, en je lekker laten verwennen met gastronomische diners. Overdag genieten van frisse lucht en en een heerlijk eind wandelen. Of lekker een mooie stad verkennen.

Lekker dichtbij

Chambres d’hôtes Au Chapître heeft een heerlijk Kerst-arrangement en legt je graag een paar dagen in de watten. In de landelijke omgeving kom je even helemaal tot rust.  Ook fijn: je bent er zo. Dit fraaie herenhuis is maar 3,5 uur rijden van Utrecht.

Gastronomisch feestje

Het is hier genieten van gastvrijheid en van culinaire ‘savoir-faire’. In de mooie salon brandt het houtvuur, en natuurlijk is het hele huis in kerstsfeer. Na een avond smullen is je bed nabij, in een stijlvolle en comfortabele kamer.

Arrangement

Het arrangement beslaat 4 nachten en loopt van 23 tot 27 december:

23 december
Koffie, thee en gebak bij aankomst. ’s Avonds serveren we een driegangen-diner.

24 december

Op zondag laten we u, na het ontbijt en een lichte lunch, graag kennis maken met de streek. Onder leiding van een privégids bezoeken we het dorp Parfondeval (geklasseerd onder de mooiste dorpen vanFrankrijk) en de volledig gerestaureerde versterkte kerk van Plomion. We eindigen de middag bij de plaatselijke distillateur / wijnhandelaar, die u graag zijn bedrijf laat zien en ons trakteert op een proeverij van zijn eigen brouwsels en streekprodukten in zijn sfeervolle kroeg.

Daarna heeft u als u wilt de mogelijkheid om een kerstnachtdienst te bezoeken. Aan het eind van de avond het belangrijkste moment van de Franse kerstavond: de traditionele bûches met champagne en cadeautjes!

Eerste Kerstdag

De dag begint uiteraard met ons uitgebreide ontbijt. Daarna: lazy afternoon met sandwichbuffet en de mogelijkheid om te wandelen of samen een escapegame, kennisquiz of moordspel te spelen. Let wel: niets hoeft!

’s Avonds verrassen we u met een zes-gangen kerstdiner inclusief wijnarrangement.

Tweede Kerstdag

U start met een uitgebreide brunch en voor de avond hebben we een heerlijk Italiaans viergangendiner voorzien.

26 december

Na het ontbijt kunt u vertrekkken wanneer u wilt.

Ook een ideaal arrangement trouwens als je onbezorgd Kerst wil vieren met de familie of met een groep vrienden! Er zijn vijf kamers, en er is plek voor maximaal tien personen.

Wat kost het?

Chambres d’hôtes Au Chapître biedt u dit arrangement aan voor € 665 voor twee personen op basis van een 2-persoonskamer. Voor 1 persoon op basis van een 1-persoonskamer is dit € 435.

Reserveren?

Ga naar chambres d’hôtes Au Chapître en klik bij de eigenaargegevens op ‘Stuur een email’.

Joyeux Noël!