K
Klank-bad-sessie

In de relax ruimte bevindt zich een bijzondere installatie die uit een 7 tal Chinese gongs bestaat. Er zijn zes chao gongs van verschillende van diameters (van 30 tot 90 cm) en een windgong van 65 en 90 cm.

Met deze gongs kan men een prachtige klank-bad-sessie ondergaan. De klank-bad-sessie is een bijzondere ervaring door de verschillende oerklanken die de gongs produceren.

Klank bestaat uit trillingen en is niet alleen hoorbaar, maar ook voelbaar. Klank heeft een speciale uitwerking op lichaam en geest. Een klankbad is een bijzondere ervaring en biedt een diep ontspannende werking, waarbij de vibratie van de gong voelbaar is in iedere cel.
Het grote aantal harmonische trillingen en de tonen van de klankschalen en de gongs zorgen ervoor dat lichaam en geest worden geopend, gereinigd en weer opgeladen met energie. Harmonie treedt op en brengt het lichaam weer in balans.

Je kunt bij een gongbad enorm genieten van zuivere frequenties en klanken. Je ervaart een zachte innerlijke massage en diepe rust, waardoor je helemaal ontspant.