P
Parapente

Een duosprong vanuit de lucht met Parapente 07 is een adembenemend gebeuren tijdens uw vakantie in de Ardèche. U vliegt over het Parc National des Cevennes, een bescherm natuurgebied dat werkelijk prachtig is.

Vlak naast de tuin van L’Xpérience bevindt zich het landingsveld van de parapenters. Dit is ook de plek waar u wordt opgehaald om L’Xpérience en het plateau Ardechois vanuit de lucht te bekijken.

Fabrice, Hugh en Marco zijn goede bekenden van Rinell en Eric en houden elke avond “kantoor” op het voorterras van L’Xpérience.

Het is een onvergetelijke ervaring om een duosprong te maken met een ervaren instructeur. Als u eenmaal in de lucht bent, ondergaat u de ware sensatie van vrijheid en stilte. U ziet de natuur in al haar rust en overweldigende schoonheid.

Toen Rinell en Eric sprongen, zag Eric zelfs een hert. U ziet de “drailles” (gangen in door brem en stuiken dichtbegroeide bergkammen), u ziet de rivier en alle kleine beekjes en ontspringende watervalletjes. U bent zo hoog dat u over de verschillende valleien heenkijkt. Het Plateau Ardechois! Bij helder weer ziet u de Mont Ventoux en de Alpen. Kortom, een waanzinnig mooie ervaring!

De duur van de sprong is afhankelijk van de thermiek. Uw familie of vrienden kun u vanaf hun ligstoel in de tuin van L’Xpérience in de lucht zien en dan lopend naar de landingsbaan gaan om u te zien landen en mooie foto’s te maken van dit spannende moment. Tijdens de sprong maken ook de instructeurs foto’s die op een usb-stickje worden gezet en u eventueel kunt kopen.

U kunt kiezen voor een eerste ontdekkings duosprong of een duosprong met veel avontuur en acrobatische figuren in de lucht. Ook biedt Parapente07 een cursus waarin u zelf kunt leren springen en uw brevet kunt halen.