Le Clos de Banes, gelegen in de Midi-Pyreneeën, ligt op de grens van de Aubrac en Cantal.

Wilt u op culinaire vakantie in deze prachtige streek, dan ben u bij Le Clos de Banes op het juiste adres. De ligging van onze Chambre d’Hôtes, minicamping en chalets zijn bij uitstek geschikt voor het maken van culinaire uitstapjes naar diverse restaurants in de omgeving.

Le Clos de Banes ligt dermate gunstig dat voor de levensgenieter puur sang naast golfen, relaxen, thermen ook de mogelijkheid biedt om op ultieme niveau te kunnen dineren in de directe omgeving.

De restaurants van Isabelle Auguy, 1 Michelinster, en Michiel Bras, 3 Michelinsterren, zijn beiden gevestigd in het mooie Laguiole. Isabelle Auguy in het centrum van het dorp en Michiel Bras op een schitterende lokatie op het hoog plateau Aubrac, Aveyron, Midi-Pyreneeën. www.michel-bras.com Zie ook nummer 4 van Leven in Frankrijk. In dit nummer vindt u veel informatie over onze streek. Aubrac, Aveyron, Midi-Pyreneeën.

Indien gewenst zorgen wij voor de heen- en retourrit zodat u naast het fantastische eten in de restaurants ook ruimschoots kunt genieten van de heerlijke wijnen en champagnes.