In de woonkamer vind je onder andere een grote tafel met stoelen, een comfortabele bank, televisie met Nederlandse/Belgische zenders en een boekenkast.

De keuken is voorzien van veel kastruimte, een elektrische oven met 5-pits gaskookplaat, een magnetron/oven, grote koelkast met 3 diepvriesladen en een kleine koelkast voor flessen en dergelijke.

Verder vind je er een koffiezetapparaat, een Senseo koffiepads apparaat en waterkoker’.

In de kastjes zijn voldoende pannen, schalen, borden, kopjes en glaswerk. (mocht je onverhoopt iets breken, laat het ons even weten).

De houtkachel zal in de zomer niet nodig zijn maar mocht het toch wat te koud zijn dan liggen er ook hout en aanmaakblokjes klaar. Meer nodig? Laat even weten. Je betaalt dan de kosten van het extra hout.

Er zijn drie ruime, comfortabele slaapkamers met weids uitzicht over de bergen richting de Puy-de-Dôme en het Massif du Sancy.

In de kamers vindt u twee comfortabele bedden. Bij aankomst staat uw bed opgemaakt voor u klaar.

De beide kamers zijn voorzien van een eigen en-suite badkamer met douche, toilet en wastafel.

Verder beschikken de kamer o.a. over een comfortabel zitje, een linnenkast, een legkast, elektrische verwarming/ventilator, vrij gebruik van WIFI (Fair use) en een kluisje voor uw privézaken.