Chambres d'Hôtes en GitesChambres d'Hôtes en Gites
Registreren Wachtwoord vergeten?

Accommodatie

Mas Taillet Gite

Pyrénées-Orientales | Occitanie | Prats de Mollo

Uw gegevens & bevestigen


AccommodatiegegevensEr zijn geen toeslagen voor deze accommodatieUw reservering

Omschrijving Prijs
Subtotaal accommodatie(s)
TotaalprijsPersoonsgegevens

Vragen en of opmerkingen


Ik ben akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statementJe aanvraag is volledig vrijblijvend


Vakantie in de bergen van de Pyreneeën en dichtbij de stranden van de Middellandse Zee, dat kan op Mas Taillet.

Mas Taillet is een groot landgoed waarop een grote middeleeuwse boerderij. Het is een heerlijk rustig plekje en ligt dichtbij het gezellige vestingstadje Prats de Mollo.
Veel sfeer en in een prachtige omgeving.

Op dit plekje ervaar je de ruimte van de Pyreneeën rondom. De zon piept ’s morgens vroeg over de lage bergen in het Oosten en gaat ’s avonds onder achter de veel hogere bergtoppen. En u zit er midden in. De kippen leggen een vers eitje. De ezels balken, omdat ze wachten op hun bakje voer. Meestal kunt u buiten ontbijten omdat het zonnig is, zelfs in het voor- en naseizoen.

Midden in de natuur, bergen rondom, rust en stilte en een zwembad om te ontspannen na de activiteiten. U hebt kilometers verre uitzichten.
Rondom het huis ligt 47 hectare eigen grond, kastanjebossen, een kabbelend bergbeekje, heideveldjes en weilanden. Vanaf het terras bij het zwembad zie je de hoge bergtoppen van de Pyreneeën. Voor het huis kijk je uit op de vallei van de rivier de Tech.

Toch is dit prachtige plekje niet verlaten of eenzaam. Het is er wel heel rustig. De asfaltweg eindigt bij het domein en gaat over in een zandpad waar enkel af en toe de buren passeren. De honden waarschuwen als er een wandelaar langs komt en onze ezels lopen in de weilanden rondom.
Binnen vijf minuten bent u met de auto in het stadje Prats de Mollo.

Voor sommige gasten is het voldoende om rondom het huis te genieten van de kwetterende vogels en van onze honden en poezen die altijd in de buurt zijn.

La maison de Xatart is het herenhuis van een eeuwenoude boerderij en geschikt voor 8 personen.

Le Camelia is een sfeervol appartement voor 2 personen in het vroegere knechtenhuis.

De eigenaren Dick en Ron wonen in de verbouwde stallen hiernaast.

 Faciliteiten

Zwembad

Table d'hotes

Internet / WiFi

Kindvriendelijk

Wasmachine

Lunchen mogelijk

Keuken beschikbaar

Terras of Tuin

Strijkijzer

Nederlands contactpersoon

Ontbijt mogelijk

  Recente beoordelingen (0 Beoordelingen)

    Er zijn op dit moment geen beoordelingen

Accommodatie & Reserveren

Hier komt het boekingsformulier vanuit VCA

Arrangementen, workshops en bijzonderhedenOver de eigenaren van Mas Taillet

Een ruime sfeervolle kamer op een prachtig plekje van waaruit u schitterende bergwandelingen kunt maken.

Mas Taillet, chambre d'hôte wordt gerund door de Nederlandse eigenaren Ron Vos en Dick Blancke: "Wij wonen al jaren in Frankrijk op dit prachtige plekje en willen er alles aan doen om het u naar de zin te maken in uw vakantie."

Wat maakt Mas Taillet, chambre d'hôte uniek?
De mooie locatie in de bergen en toch is de Middellandse Zee in een uur te bereiken. "Omdat we hetzelf fijn vinden op deze plek te wonen en omdat er zoveel ruimte is willen we dat graag delen met anderen."

U kunt door Ron Vos en Dick Blancke worden verwelkomd in de volgende talen:
- Nederlands
- Frans
- Engels
- Duits


 Andere accommodaties van deze eigenaar

Vanaf/week € 450,00

Mas Taillet Prats de Mollo

Vakantie in de bergen van de Pyreneeën en dichtbij de stranden van de Middellandse Zee, dat kan op Mas Taillet. Mas Taillet is een groot landgoed ...Aanbiedingen

0/5.0

Beoordelingen van gasten (0 Beoordelingen)

Overal kunt u wandelen. Vanaf het huis zijn diverse lange wandelingen in de bergen te maken. Voor de beginner en voor de geoefende wandelaar is het een paradijs.

Met de auto zijn er uitstapjes te maken naar historische stadjes, zowel in Frankrijk als Spanje.

De kust van de Middellandse Zee is in een uur te bereiken.

De kunstliefhebbers kunnen terecht in het Spaanse Figuères voor het museum van Salvador Dali of het museum voor moderne kunst in Ceret.

U kunt een uurtje wandelen in de direkte omgeving of een hele dag wegblijven om de bergen te ontdekken. U kunt uitstapjes maken naar oude kerken, kloosters en andere historische gebouwen. En in een kwartiertje wandelt u naar een groot verdedigingsfort uit 1600 aan de rand van ons terrein. In de zomer schieten ze er met een oud kanon en laten ze iets zien van het militaire leven vroeger in het fort.

Mas Taillet ligt in de commune PRATS DE MOLLO. Dit vestingstadje ligt achterin de laatste vallei voor de Spaanse grens, de vallei van de rivier de Tech. Deze vallei noemt men de Vallespir, oftewel de groene vallei. Door de beekjes en riviertjes is het waterrijk en groeien er veel bomen en struiken.
Prats de Mollo is een gezellig stadje, met winkeltjes, restaurantjes, kleine nauwe straatjes en leuke terrasjes. Er is veel bedrijvigheid door het kuuroord La Preste, vijf kilometer verder de vallei in. Boven het stadje ligt het verdedigingsfort la Garde.

Vanaf Prats de Mollo kunt u uitstapjes maken bijvoorbeeld naar Spanje, de grensovergang is vijf kilometer verderop. Een leuk plaatsje om te bezoeken daar is Camprodon. Er is daar een gezellige zondagmorgenmarkt.

Maar telkens komt u terug op Mas Taillet, waar u lekker kunt luieren op het terras of bij het zwembad. Elke dag kunt u weer fris beginnen met een croissantje van de bakker uit het dorp en een vers eitje van onze kippen.

Accommodatie

Uw gemiddelde Beoordeling

Reserverings Nummer

Pin Code

Titel van uw beoordeling

Uw beoordeling

Wat voor Vakantie was dit?

  • Zakelijk
  • Koppels
  • Familie
  • Vrienden
  • Alleen