Nièvre 2CV chambres d'hôtes Étang de Baye

Ontdekken

D
De Nièvre in een 2CV!

Houd je ook zo van Frankrijk? Hoe heerlijk is het om lekker te toeren langs oude dorpen à la campagne waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan.

De Nièvre

En dat kan heel goed in de Nièvre, in de Bourgogne. Er is veel te zien, bijvoorbeeld het prachtige natuurpark de Morvan. Of wat dacht je van het bijzondere Canal du Nivernais, met zijn 110 sluizen …

Prettige uitvalsbasis

De knusse chambre d’hôtes Étang du Baye is dan een fijne uitvalsbasis. Al helemaal omdat ze ook nog ‘ns een 2CV voor je klaar hebben staan!

In een 2CV!

En dat maakt je verblijf in de Nièvre natuurlijk helemaal een feestje! Lekker in je eigen tempo tuffen door een prachtig heuvelachtig gebied met mooie uitzichten. De routes zijn al voor je uitgestippeld als je wil. En op de achterbank staat een rijkelijk gevulde picknickmand, zodat je op een fijne plek lekker je kleedje kan uitspreiden voor een heerlijke lunch!

Meer weten?

Lijkt je dat wel wat, toeren in een 2CV langs het Canal du Nivernais en door de Morvan? Klik dan hier, en reserveer, of stel je vraag aan Jacqueline en Paul bij de eigenaargegevens!