M
Moto’s in Normandië

Zelf sedert jaren grote motorliefhebbers, hebben we sinds kort beslist deze prachtige manier van reizen een plaats te geven binnen ons domein.

De hele regio leent er zich ontzettend toe fijne daguitstappen te maken met Le Grand Hard als uitvalsbasis: prachtige natuur, nooit te warm, nooit te koud, uitstekende wegen en een verkeersarme streek.

Cap de la Hague, La Suisse Normande, Mont-Saint-Michel, …. De diversiteit van dit schiereiland is enorm. Wij stippelden de mooiste routes voor u uit in de vorm van roadbooks en kaarten. Wanneer u dat wil, rijdt iemand van ons voor als gids.

Desgewenst voorziet ons keukenteam u van een fijne picknick, samengesteld zoals u dat verlangt. Een picknick die op een al dan niet vooraf afgesproken plaats kan worden geleverd.
Niet alleen een picknick kan worden gebracht: het hotel beschikt tevens over een personenbusje zodat de eventuele bijrijder, familie of vrienden later kunnen deelnemen aan de rit of net vroeger worden opgehaald.

Het spreekt voor zich dat uw motor overdekt en veilig kan worden gestald. Werkmateriaal voor kleine herstellingen is voor handen: olie, druppelladers, afspuitplaats, … Voor grotere herstellingen en/of depannages werken wij samen met een garage op 13 km van het hotel verwijderd.