R
Ronde safaritent

Onze tenten zijn geschikt voor gezinnen van 4 personen (eventueel 5 met een baby/peuter) maar natuurlijk ook voor koppels.
De safaritent is gemaakt van katoen : dit geeft een warme sfeer en is lekker luchtig. De diameter van het grondvlak is zes meter en de zijwanden lopen schuin van 1,5m tot 3m hoog. U kunt dus prima staan in de tent en u zult zien dat het er erg ruim is. De tent is van alle gemakken voorzien : twee slaapvertrekken, genoeg opbergruimte, een volledig ingericht keukentje etc.

De huurtenten staan opgesteld op onze kindvriendelijke mini-camping en dus zit u gezellig tussen alle andere kampeerder. Kamperen in onze huurtenten is ook geschikt voor families met wat kleinere kinderen!

Iedere ochtend is er animatie voor de kinderen, zo kunt u zich even ontspannen en de kinderen wat leuks doen!

Het is een klein stukje lopen naar ons toiletgebouw voor alle voorzieningen. De auto kunt u kwijt op de parkeerplaats (de camping is autovrij).

In de safaritent vindt u twee slaapvertrekken : er is één tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst. U hoeft geen beddengoed mee te nemen. Het is eventueel mogelijk om een kinderbedje bij te zetten (voor kinderen tot 2 jaar).

Natuurlijk is er ook een volledige ingerichte keuken (potten, pannen, borden etc.) met koelkast en gasfornuis. We hopen natuurlijk op mooi weer, maar als het weer het even niet toelaat kunt u ook lekker binnen zitten. Buiten staat een comfortabele tuinset.