Tussenstop autoroute du soleil chambres d'hôtes Une Chance de la France

V
Voor-en napret arrangement

Je kent dat wel: eindelijk klaar met werken en dan moe, en hals over kop, op vakantie. Niet echt verstandig … En vanwaar die haast? Ik heb een tip: maak op weg naar je vakantie in Frankrijk een tussenstop bij Une Chance de la France! Ze hebben een heel aantrekkelijk arrangement voor je.

De vakantie meteen een feestje

Met hun Voor- en napret Arrangement maak je van je reis een feestje en kan het relaxen en genieten meteen beginnen! Het ziet er als volgt uit.

De kop eraf

Op je eerste vakantiedag vertrek je op je gemak richting Noord-Frankrijk. Vanaf Utrecht is het maar zo’n vier uur rijden. Je wordt in de namiddag ontvangen met een drankje van het huis.

Bagage in de auto

Je bagage kan lekker in de auto blijven (behalve je tandenborstel…. ) want je verblijft in een compleet ingerichte kamer met eigen sanitair.’ s Avonds schuif je gezellig aan bij de table d’hôtes.

Een dagje op adem in Franse sferen

De volgende dag eerst ‘ns lekker uitslapen. En dan staat er een uitgebreid ontbijt voor je klaar. Een dagje onthaasten op het Franse platteland kan beginnen! ’s Middags een karafje wijn en ‘s avonds weer een heerlijk diner.

Uitgerust weer verder

Op de laatste dag, na een stevig ontbijt, vertrek je richting je vakantieadres. Mét een lunchpakket voor onderweg. Je gaat dan volledig onthaast aan een heerlijke vakantie beginnen!

Heen- en/of terugweg

Van dit arrangement kun je natuurlijk ook op de terugweg gebruik maken zodat je uitgerust en ontspannen weer thuiskomt. Of als je op rondreis bent ….

Honden mogen mee

Ook fijn: heb je een hond (of twee) mee, dan is je viervoeter ook van harte welkom!

Helemaal niet duur

Het arrangement kost voor twee personen (en eventueel twee honden) slechts € 255 in juli en augustus en € 235 in de overige maanden.

Het arrangement bestaat uit twee overnachtingen een ruime kamer met eigen sanitair, twee keer een driegangen diner (excl. drankjes), twee keer ontbijt, een karaf wijn en twee lunchpakketten.

Reserveren of meer weten?

Klik hier. Je kan als je wil Monique en Branko bij de eigenaargegevens een berichtje sturen.