Chambres d'Hôtes en GitesChambres d'Hôtes en Gites
Registreren Wachtwoord vergeten?

Over Chambres d’Hôtes Wijzer

Op Chambres d’Hôtes Wijzer selecteren we persoonlijke en kleinschalige vakantie adresjes door heel Frankrijk. Geen massa-toerisme, maar genieten van het goede leven op het Franse platteland.

Op Gîtes Wijzer selecteren we persoonlijke en kleinschalige vakantie adresjes door heel Frankrijk. Geen massa-toerisme, maar genieten van het goede leven op het Franse platteland.

Bonjour!

Welkom op Chambres d’Hôtes Wijzer! Mijn naam is Nynke Postma en ik vertel je graag even wat over deze website:

Op Chambres d’Hotes Wijzer én op Gîtes Wijzer vind je een ruime keuze aan kleinschalige adresjes (chambres d’hôtes) en vakantiehuizen (gîtes) op mooie, rustige plekjes in heel Frankrijk. Adresjes veelal ‘gerund’ door Nederlandstalige eigenaren en waar je vaak ook aan kunt schuiven voor de table d’hôtes. Want zeg nou zelf: een verblijf tussen de wijngaarden en de koeien is toch veel leuker dan in een hotel aan de A6 of in het centrum van een stad?

Zoek je een vakantie-adres ‘a la campagne’, een bijzondere workshop of arrangement, of  een leuk verblijf onderweg in la Douce France? Op onze websites vind je het allemaal!

nynke-social

Stel je droomvakantie in Frankrijk samen

Op Chambres d’Hôtes Wijzer en Gîtes Wijzer vind je alle logeeradresjes en inspiratie om een heerlijke vakantie in Frankrijk samen te stellen.

Je kan zoeken op regio of departement, maar ook via de kaart, door in te zoomen in het gebied waar je wil verblijven. Je kan ook zoeken op bepaalde faciliteiten, bijvoorbeeld ‘huisdieren welkom’, ‘op doorreis naar het zuiden’, of ‘geschikt voor mindervaliden’. En natuurlijk kan je filteren op prijs en op aantal personen.

En selecteer vooral op jouw interesse!

Want op onze websites kun je ook  chambres d’hôtes of gîtes vinden die iets bieden in jouw interessesfeer, bijvoorbeeld wandelen, brocante, motorrijden of schilderen. Jij zegt het!

Dat doe je o.a. door te klikken op Interesses boven in de balk.

We maken onderscheid tussen

 • Arrangementen: een programma van een aantal dagen tegen een bepaalde prijs
 • Workshops: een verblijf waar je met meerdere mensen een cursus doet.
 • Bijzonderheden: iets dat chambres d’hôtes of gîte aanbieden of kunnen verzorgen in een bepaalde interessesfeer.
 • Aanbiedingen: spreekt voor zich, een mooie aanbieding voor een verblijf

 

Honderden eigenaren van chambres d’hôtes op deze website hebben het allemaal in de aanbieding voor je op een rijtje gezet. Bij hun eigen vermelding natuurlijk, maar ook doorzoekbaar via Interesses op onze websites.

Liever een weekje, of langer, in je eigen vakantiehuis?

Op onze site Gîtes Wijzer tref je vakantiehuizen in alle soorten en maten aan. Veelal zijn het gîtes op het terrein van één van de chambres d’hôtes, en bieden dan ook vaak extra faciliteiten, zoals een table d’hôtes. Ook daar kun je zoeken op Interesses die passen bij jouw wensen!

De voordelen van Chambres d’Hotes en Gîtes Wijzer

 • Honderden leuke adresjes in alle hoeken en gaten van Frankrijk voor een vakantie ‘à la campagne’
 • Even zoveel aanbiedingen, arrangementen, workshops en bijzonderheden om jouw vakantie uniek te maken.
 • Artikelen over jouw favoriete regio’s, thema’s en routes om je voor te bereiden.
 • Altijd direct contact met de eigenaar, waardoor je snel en eenvoudig vragen kunt stellen of direct kunt reserveren. Je betaalt geen reserveringskosten.
 • Je eigen Account met een persoonlijk Dashboard
  • om je favorieten op te slaan,
  • om je reserveringen bij te houden
  • en gemakkelijk nieuwe aanvragen te plaatsen.

Start nu je eigen gratis account!

En profiteer niet alleen van de voordelen hierboven, maar ontvang ook onze tweewekelijkse nieuwsbrief voor de echte Francofielen. Met steeds weer wisselende adresjes, aanbiedingen en bijzondere dingen om te doen in La Douce France.