Z
Zomerzangers opgelet!

Van zondag 28 juli t/m zaterdag 3 augustus organiseren we de Zomerzingweek. Moeders, vaders, zonen, dochters, oud, jong, iedereen is welkom!

De leiding is in handen van dirigent Akke Feenstra (bekend van o.a. Au bain Marie en de Zing2daagse) en haar dochter Jildou Duiven (jazz-zangeres en aan de weg timmerend met het kwartet Fluitenkruid). En omdat ze natuurlijk nooit uitgeleerd raken, volgen moeder en dochter (zie foto) op dit moment de opleiding Vocal Leadership in Rotterdam. Daar leren zij onder de inspirerende leiding van diverse topdirigenten (nog veel) meer over intonatie, klankmenging, expressie, ‘vocal painting’ en ontspannen zingen.
Het kan niet anders of daar ga je als deelnemer van de zangweek in Melay de zoete zomervruchten van plukken…

Tijdens de Zomerzingweek komen meerstemmige pop- en kleinkunstliedjes in diverse talen aan bod. Van Anouk via Wende Snijders naar Ed Sheeran. Vrijwel allemaal in eigen arrangementen van Akke Feenstra. A capella of met pianobegeleiding. In een gezellige sfeer en een lekker werktempo met aandacht voor techniek, timing, solo’s en koorklank. Natuurlijk is er ook volop tijd om te chillen, de buurt te verkennen en lekker te tafelen. De week wordt afgesloten met een sprankelend zomerconcert in het pittoreske kerkje van Melay.

Er is ruimte voor 12 tot 16 muzikale mensen, met een passie voor (koor)zang, die hun partij voorafgaand aan de Zomerzingweek zelfstandig kunnen voorbereiden (vanuit noten en/of op gehoor).

Meedoen?
Dat kan! De Zomerzingweek begint op zondag 28 juli en duurt tot zaterdag 3 augustus 2019. Tijdens de week verblijf je in La Bagatelle. De kamers zijn comfortabel en groot, in de parkachtige tuin kun je heerlijk luieren en er wordt heerlijk voor je gekookt. Het is ook mogelijk je intrek te nemen in een huisje of een chambres d’hôtes elders in het dorp; zingen, eten en drinken doe je gewoon bij La Bagatelle.

Tijdens de zangweek wordt er dagelijks drie uur gezongen: ’s ochtends 1,5 uur en aan het eind van de middag weer 1,5 uur.

Aanmelden kan via bagatellemelay@gmail.com. Ook voor meer informatie kun je op dit adres terecht.

Data
Aankomst: zondag 28 juli, 17 uur
Vertrek: zaterdag 3 augustus, 10 uur

Kosten
€ 550 p.p. (verblijf op basis van een tweepersoonskamer in La Bagatelle of in een huisje elders in het dorp).

Dit bedrag is inclusief verblijf, maaltijden, koffie/thee, repetities, bladmuziek. De wijn bij de maaltijden is inbegrepen, overige drankjes betaal je apart.

De reis naar Melay is voor eigen rekening. Het dorp ligt op circa zes uur rijden van Utrecht. Treinreizigers kunnen tegen een vergoeding worden opgehaald van het station in Langres.