Min Guen ligt op ongeveer 1,5 km van de kust, de prachtige Côtes de Granit Rose, waaronder de baai van Trestel, met een groot rustig zandstrand.

Het strand, pittoreske dorpjes, heerlijke restaurants en prachtige toeristische routes bevinden zich allemaal in de directe nabijheid. Langs de hele Côte du Granit Rose kunt u zich op de vele stranden door de zon laten koesteren, zwemmen of andere activiteiten ontplooien.

Het gezellige dorp Trélévern ligt op 5 minuten van Min Guen en daar vindt u een kleine supermarkt, het postkantoor, een bakker, een slager/charcuterie en een goede pizzeria.
De weg door het dorp volgend richting kust, komt u na een kilometer bij Port l'Epine, waar zich twee campings bevinden. Eén van de twee heeft een zwembad, dat ook voor niet-campinggasten opengesteld is; de andere heeft een eenvoudig, maar goed bekend staand restaurant.

Lees meer

Lees minder

Bekijk alle foto's

Faciliteiten

 • Honden welkom in overleg
 • Nederlands contactpersoon
 • WiFi

Manja en Hans Wouters

Meer over de eigenaar Sluiten

Rustig gelegen, sfeervol en authentiek.

Min Guen wordt gerund door de Nederlandse eigenaren Manja & Hans Wouters: “Hartelijk en gastvrij.”

Wat maakt Min Guen uniek?
De prachtige ligging, volkomen vrij gelegen. “Ik ontvang graag gasten en maak het ze graag naar de zin.”

U kunt door Manja & Hans Wouters worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels
– Duits
– Spaans

Meer over Manja & Hans Wouters
Wij zijn alweer bijna tien jaar de gelukkige eigenaars van Min Guen, waar we ongeveer de helft van het jaar doorbrengen. We genieten enorm van het buitenleven en van de rust en, sinds een aantal jaren, van het ontvangen van gasten in onze chambre d’hôtes.

Beschikbaarheid

De beschikbaarheidskalender van deze gîte is niet recent bijgewerkt. De eigenaar zal je na het doen van een reservering snel laten weten of je hier in de door jou gewenste periode terecht kan.

max. 4 personen

Het Koetshuis van Min Guen

 • Badkamer met douche
 • Eenpersoonsbedden
 • Inclusief beddengoed
 • Kinderbed mogelijk
 • Koelkast
 • Open haard
 • Oven
 • Televisie
 • Tweepersoonsbed

Op de begane grond is een ruime woonkamer van ca. 60 m2 met een grote schouw met zithoek, tv en geluidsinstallatie en …


Omgeving

Afstand tot Utrecht 943 km

Er is volop gelegenheid voor prachtige wandelingen (de wandelroute GR 34 loopt voor de deur langs) en voor fietsroutes, die u langs mooie vergezichten over zee voeren.

U kunt de kust verkennen per auto, langs de schitterende route "Circuit des Ajoncs d'Or", die u langs vele schilderachtige vissersdorpjes voert, of te voet, langs het zg Douanepad, dat langs de hele Bretonse kust loopt en onderdeel uitmaakt van de grote wandelroute GR 34, daarbij genietend van prachtige uitzichten over zee.

Ook voor fietsers zijn er legio routes die hen door een afwisselend landschap voeren.

De golfliefhebbers kunnen terecht op de baan St. Samson, een kwartiertje rijden hiervandaan en met een prachtig uitzicht over zee.

De nabijheid van de zee is ook goed te zien in het grote aanbod van vis, schaal- en schelpdieren, die u op iedere menukaart ruimschoots terug zult vinden.

In de nabije omgeving van Min Guen bevinden zich een aantal gezellige steden, te weten: Perros-Guirec Gelegen aan zee, met beneden de geanimeerde jachthaven en boven het centrum met gezellige winkels en terrasjes. Als u de kustweg neemt die deze twee stadsdelen verbindt, komt u langs een aantal schitterende villa's uit het begin van de 20e eeuw en kunt u genieten van een prachtig uitzicht over zee.

Lannion Aan de monding van de Léguer, met een prachtig authentiek centrum, gezellige winkels en elke donderdag een uitgebreide weekmarkt.

Tréguier Met zijn imposante kathedraal en de daaromheen gelegen straatjes met veel huizen in vakwerkstijl.

In het gastenverblijf ligt een map met veel uiteenlopende toeristische informatie over de omgeving: kastelen, musea, kindervermaak, dierentuinen, wandelen, fietsen, boottochten, steden, restaurants en nog veel meer.

Lees meer

Lees minder


Chambres d'Hôtes van deze eigenaar