Gîtes met zwembad

Gîtes met zwembad

Plannen aan het maken voor een heerlijke vakantie? Wat dacht je van een gîte met zwembad op het Franse platteland?

Een gîte op het Franse platteland …

Hoe fijn is dat, lekker op vakantie naar Frankrijk. En daar, in alle rust op het Franse platteland, een gîte huren. In de zon, in the middle of nowhere, met mooie dorpjes om je heen. ’s Morgens lekker naar de boulangerie voor kakelverse croissants en een knapperige verse baguette bij je ontbijt.

Na dat zalige Franse ontbijt in het zonnetje op je gemak bedenken wat deze dag je brengen gaat. Een dagje actief de natuur in? Of die mooie stad verkennen met z’n rijke geschiedenis? Of lekker op de markt slenteren, en verrukkelijke ingrediënten inslaan voor een zalige lunch en/of avondmaal?

… met verkoelend zwembad!

En als je dan terugkomt van waar je heen bent geweest, wat is er dan weldadiger dan bij je gîte een duik te nemen in het zwembad … Even afkoelen, en loom wat baantjes trekken. Om je daarna te installeren in je hangmat of op je ligbed met een goed boek. Dat is pas vakantie …

En daar komt bij: wat is nou vakantie voor de kinderen zónder zwembad?

Waar vind je die gîtes met zwembad?

Een gîte met zwembad op het platteland van Frankrijk, vakantie zoals het bedoeld is dus. Je vindt deze gîtes met zwembad à la campagne op Gîtes Wijzer. Of je nu in het noorden, zuiden, oosten, westen of midden van Frankrijk vakantie wil vieren, op deze site vind je de fijnste gîtes met zwembad. Kijk maar eens!

À la campagne

Die gîtes staan niet op vakantieparken. Het zijn gîtes van particulieren die op hun eigen stuk grond staan. En dat op de mooiste plekken, met prachtig uitzicht. Soms zijn er een paar gîtes op een domaine. Leuk als je met vrienden of familie vakantie wil vieren. Maar altijd in alle rust, en met een lekker grote tuin. En een zwembad.

 

Gîtes met zwembad

Puech Blanc, Tarn

Nederlandse eigenaren

En wat ook zo prettig is: de meeste eigenaren zijn Nederlands, en ze zijn in de buurt. Vaak hebben ze ook nog chambres d’hôtes, en kan je als je geen zin hebt om te koken aanschuiven aan een gezellige table d’hôtes.

Wel zo makkelijk, want ja, Frans is een mooie taal, maar ook knap lastig. Hoe fijn is het om ieder woord te kunnen verstaan!

Ooit zijn ze als een blok voor gevallen voor hun streek, en hebben ze Nederland of Vlaanderen verruild voor dit mooie stukje Frankrijk. Ze kennen hun streek als hun broekzak, en kunnen je dan ook precies vertellen waar je moet zijn.

En heb je ze nodig, dan staan ze voor je klaar. Want gastvrijheid zit in hun bloed.

Bijzondere vakanties

En wil je iets bijzonders doen tijdens je vakantie in een gîte in Frankrijk? Dan vind je veel inspiratie op Gîtes Wijzer!

Of je hobby nu koken is, fotograferen, schilderen of yoga, of dat je nou meer wil weten over wijn of over permacultuur, en of je in bent voor een wandel-, fiets- of een motorarrangement, het is er allemaal! Kijk hier maar eens voor de leukste workshops, arrangementen en bijzonderheden. Je kan filteren op jouw interesse.

Het hele jaar inspiratie

Vind je het leuk om af en toe ‘ns suggesties te krijgen voor de fijnste gîtes op mooie plekken in alle windstreken van Frankrijk? Dan vind je het vast leuk om onze nieuwsbrief en/of onze FaceBook-berichten te ontvangen. Zo zie je regelmatig de heerlijkste vakantieplekken aan je voorbij trekken. Daar zit vast wat bij voor jou!