Wil je vertoeven in en om een vrijstaand vakantiehuis? 

Dat kan in de Corrèze-Limousin, op de grens van midden-zuid Frankrijk, circa 900 kilometer vanaf centraal Nederland.  Onze authentieke, voornamelijk zelf voorzienende boerderij (bekend uit de Franse film "La Fille de L'aube") is geheel uit natuursteen opgebouwd en laat je een gezond stukje en onvervalst Frankrijk zien. 

Gelegen aan de rand van "Le Domaine Vert" hebben we een prachtige, sfeervolle gîte. Het huis is geschikt voor één tot acht personen, is vrijstaand en geheel vrij gelegen. Rust gegarandeerd!

Buiten kan je op verschillende plekken genieten van de zon, schaduw, bbq, maar vooral: enorme ruimte, natuur … en stilte!

Onze boerderij uit begin 1900 beschikt over 7 hectare weide- en bosgrond, waar je kan lezen, slapen, denken, niet-denken, onze boerderijdieren bekijken, een wandeling naar een beekje maken langs enkele Limousinerunderen, en (na reservering) meegenieten van onze traditionele keuken, waarbij wij gebruik maken van producten uit eigen tuin en stal. 

Maak een wandeling over Le Domaine Vert en geniet van het uitzicht, de natuurtuin, de dierenmaniertjes van al onze twee en viervoeters, de rijpende vruchten en groenten, en schuif 's avonds aan voor de Table d'hôtes…… Meer Frankrijk vindt u nergens !

Mocht je ‘ns enkele weken in alle rust willen werken, dan kan dat heel goed op deze voor velen inspirerende plek. Een draadloze internetverbinding is aanwezig in het huisje. Contacteer ons even zodat wij u een voorstel kunnen doen voor een gunstig tarief.

De gîte is gedurende het hele jaar te huur. 

Lees meer

Lees minder

Bekijk alle foto's

Beschikbaarheid

De beschikbaarheidskalender van deze gîte is niet recent bijgewerkt. De eigenaar zal je na het doen van een reservering snel laten weten of je hier in de door jou gewenste periode terecht kan.

max. 8 personen

Gîte Het Vakantiehuis

Je vindt op de begane grond: een woonkamer met houtkachel, een open keuken die staat te popelen, een prachtige badkamer …


Omgeving

Afstand tot Utrecht 919 km

In de omgeving kunt u
- wandelen,
- fietsen,
- zwemmen,
- kanoën,
- vissen

of
- het paardencentrum Pompadour bezichtigen,
- stedentrips maken naar bijvoorbeeld Limoges, Brive, Périgueux of Uzerche,
- een rondje Dordogne met vele bezienswaardigheden ondernemen.

Lees meer

Lees minder


Chambres d'Hôtes van deze eigenaar

Arrangementen, workshops en bijzonderheden