Deze gerenoveerde 18e eeuwse boerderij ligt, ver weg van het massatoerisme, op een heuveltop in het charmante dorpje Bardou in het zuiden van de Dordogne.

In de voormalige varkensstallen van de boerderij zijn drie aparte slaapkamers gerealiseerd die onderling geen verbinding hebben maar communiceren via het terras. Deze kamers kunnen aan wandelaars worden verhuurd als een geheel of als aparte kamers.
Er is 1 kamer met een bed van 1.20m en er zijn twee kamers elk met een bed van 1.40m. Er is een gezamenlijke keuken en badkamer aanwezig.

Absolute rust en een prachtig uitzicht op de velden met zonnebloemen en het omliggende platteland, maken uw verblijf tot een volmaakt moment van ontspanning en plezier.

Deze accommodatie ligt aan de wandelroute 'Bergerac – Rocamadour' en is een a-typisch zomerhuisje ideaal voor wandelaars!

Het zwembad (gemeenschappelijk met de gasten van de chambre d’hôtes) stelt u in staat om te ontspannen na uw wandeling, een bezoek aan deze fantastische regio, waar kastelen, middeleeuwse dorpen en charmante bastides je onderdompelen in een andere tijd.

Voor de wijnliefhebbers liggen de bekende wijnstreken van Bergerac (Pécharmant, Monbazillac en Saussignac) op slechts 25 minuten rijden.

De gîte is niet voorzien van verwarming en daarom niet geschikt voor verblijf in de winter.

Lees meer

Lees minder

Bekijk alle foto's

Faciliteiten

  • WiFi
  • Nederlands contactpersoon
  • Zwembad
  • Wasmachine

Beschikbaarheid

max. 5 personen

Gîte La Porcinière

  • Badkamer met douche
  • Inclusief beddengoed
  • Oven
  • Magnetron
  • Schoonmaakkosten inclusief

De gîte is verder uitgerust met: – Wasruimte met wasmachine – Doucheruimte met toilet – Kleine gemeenschappelijke keuken met gasfornuis, …


Omgeving

Afstand tot Utrecht 1088 km

De regio is bekend om zijn wijngaarden, bastides en gastronomie.

Voor de wijnliefhebbers liggen de bekende wijnstreken van Bergerac (Pécharmant, Monbazillac en Saussignac) op slechts 25 minuten rijden.

Bezoeken van grotten, kloven en kastelen en middeleeuwse stadjes, traditionele weekmarkten waar u streekproducten vindt en gezellige avondmarkten waar u kunt genieten van ter plaatse bereide gerechten.

‘La Ferme Buissonnière’ biedt door haar bijzondere ligging veel wandelmogelijkheden die beginnen vanaf het huis (vanaf 4 km). De korte ‘Boucle Bardovienne’ start er, maar ook een grotere uitdaging zoals (een deel van) de nieuwe wandeling Bergerac-Rocamadour passeert de chambres d’hôtes ‘La Ferme Buissonnière.

Of wat dacht u van kanoën op de Dordogne of de Vézère? Of met paard of mountainbike het prachtige landschap doorkruisen of een fijn rondje golf?

Lees meer

Lees minder


Chambres d'Hôtes van deze eigenaar