Sjamanistische heling Frankrijk burn-out

Welzijn

S
Sjamanistische heling in de Bourgogne

Richting burn-out

Onze drukke baan, de stress op het werk, de prestatieverwachting matten ons af en drijven ons in de richting van een burn-out.

Dat beseffen we ons best, maar toch is het moeilijk om deze cirkel te doorbreken. De verwachting van de familie, het stemmetje diep in jezelf dat zich ongemakkelijk voelt bij verandering, financiële verplichtingen, de angst om verkeerde keuzes te maken … We kunnen een heleboel redenen verzinnen waardoor alles bij het oude blijft.

Gelukkig zijn er manieren om hier iets aan te doen. Bijvoorbeeld het gebruik van sjamanistische technieken. En dat is wat Robby doet op zijn fantastische vakantieplek Kimaro Farmhouse in de Bourgogne in Frankrijk.

Sjamanistische technieken

Om je in dit proces van verandering bij te staan helpt Robby je met verschillende sjamanistische technieken. Ze verbeteren je fysieke, mentale en emotionele gezondheid, en maken de weg vrij om een nieuwe richting uit te gaan in je leven.

Sjamanistische heling is een transformerende ervaring. Het weerspiegelt in elk aspect van je leven. In je relaties, in je voeding, in je werk, in je huwelijk, hoe je met je kinderen omgaat, en in hoe je ziekte en welzijn ervaart.

Heling zal voorkomen dat de symptomen terugkomen. Doordat je de oorzaken transformeert die maakten dat je klachten kreeg, niet lekker in je vel zat of ziek werd.

De methodes van Robby berusten niet op een technologische oplossing, of op het herkauwen van psychologische problemen.  Maar wel op een diepe energetische interventie die zorgt voor transformatie in het lichaam, de geest en de ziel.

Tijdens je vakantie

Het prachtige vakantiehuis Momella House van Robby en Marleen staat vlakbij hun paradijselijke vakantieplek Kimaro Farmhouse. Dus breng je van april tot oktober in deze gîte je vakantie door, dan kan je je vakantie verrijken met het ondergaan van deze helende behandeling.

Meer info

Ben jij ook toe aan een week bijkomen op een magische plek in Frankrijk, en ook nog ‘ns de weldaad van sjamanistische heling te ervaren? Klik dan hier voor meer informatie. Je kan Robby en Marleen een bericht sturen door bij de eigenaargegevens te klikken op ‘Stuur een email’.