T
Table d’hôtes

Een aantal keer in de week is het mogelijk om aan te schuiven voor het diner op Domaine de Savigny. We serveren een drie gangen diner met voorgerecht, hoofdgerecht, dessert en koffie/thee na. Of een dagschotel, bestaande uit een hoofdgerecht (bijvoorbeeld een lekker stuk quiche met salade of een boerenlasagne) met koffie/thee met iets zoets na.

De weekplanning is als volgt:
– maandag driegangen diner
– woensdag dagschotel
– vrijdag driegangen diner
– zondag dagschotel

Op dinsdag, donderdag en zaterdag wordt er geen diner geserveerd, maar verwijzen we u graag naar één van de leuke restaurantjes in de directe omgeving. Buiten het hoogseizoen (juni – half september) kan er op verzoek worden afgeweken van bovenstaande planning, neem gerust even contact op.

U kunt vooraf aan uw verblijf aangeven of u op Domaine de Savigny wilt dineren. Tijdens uw verblijf kunt u ’s morgens voor 11.00 uur laten weten of u die avond op Domaine de Savigny wilt dineren. Heeft u speciale wensen voor de table d’hôtes (dieet, allergie o.i.d.), ook dat is geen enkel probleem, maar laat het ons vooraf even weten. Wij serveren het diner aan aparte tafels.

Picknickmand
Overdag op pad en lekker picknicken op een van de prachtige plekjes die u zomaar langs de weg tegen komt? Bestel dan de goed gevulde picknickmand met brood, zoet en hartig beleg, lekkernijen, drankjes. Graag horen we de dag ervoor of u een mand mee wilt.

Borrelplank
Zin in uitgebreid borrelen op de namiddag? Neem de uitgebreide borrelplank voor twee personen. Met onder andere heerlijke droge franse worst, kaasjes, dip, olijven en brood. Bestel de plank voor 11 uur ’s morgens en wij zorgen dat deze tussen 16.30 en 18.30 uur klaarstaat.

Ontbijt voor de gîte
Verblijft u in onze gîte, dan kunt u natuurlijk ook komen ontbijten in de chambres d’hôtes van Domaine de Savigny. Indien u komt ontbijten, horen we dat graag de dag ervoor.

Tarieven
Het driegangen diner kost € 25,00 per persoon. De dagschotel kost € 14,50 per persoon. Exclusief drankjes.
De picknickmand kost € 27,50 voor 2 personen. De borrelplank kost € 20,00 voor 2 personen, exclusief drankjes.
Verblijft u in de gite en wilt u gebruik maken van het uitgebreide ontbijtbuffet in de chambres d’hôtes, dan kost dat € 10,- per persoon.