T
Trouwen

Meer dan zomaar een locatie …

Chateau de Blomac is een ‘chambre d’hotes’. Dat betekent dat het privé-eigendom is waar de eigenaren hun gasten ontvangen. Tijdens je trouwfeest krijg je dat gevoel. Alsof je je vrienden, kennissen en familie op je eigen chateau ontvangt. Geen anonimiteit maar authentiek …

Inmiddels hebben we gasten mogen ontvangen van verschillende nationaliteiten: Frans, Iers, Belgisch en Nederlands. Van intieme feesten met 35 genodigden, tot wel 100.

Chateau de Blomac biedt uitgebreide mogelijkheden. Zelfs trouwen in het intieme, sfeervolle, middeleeuwse kerkje tegenover het chateau.

Alles rondom het huwelijk kunnen wij voor je regelen, wij hebben goede contacten met Franse leveranciers.

Styling
Je trouwfeest wil je in je eigen sfeer.

Die sfeer bepalen jullie zelf tijdens je verblijf op Chateau de Blomac. De dagen hebben een verschillende indeling. Op momenten ben je met meer, soms met minder gasten. Al die momenten kun je een eigen sfeer geven. Van de BBQ voor de huwelijksdag tot de brunch na de bruiloft. Wil je een meer romantische stijl, wil je een landelijke stijl? Alles kan bij Chateau de Blomac…………

Ceremonie
JA !!!

Het belangrijkste onderdeel van het huwelijk is toch ‘het ja-woord’, de ringen, het ondertekenen van de trouwakte……… Iedereen wil dat op zijn eigen manier. Chateau de Blomac heeft veel mogeljkheden. In het kasteel, het middeleeuws kerkje tegenover het kasteel. Erg populair is het wonderschone park met zijn eeuwenoude bomen. Het weer werkt mee in Zuid-Frankrijk: 300 dagen zon per jaar!

Bruiloft
Een geweldige dag ……

Na de ceremonie valt alle spanning van je af. En dan…………… Receptie? Diner? Feest? Nog veel te regelen. Champagne met wat tapas of een leuke ‘do it yourself bar’ met typisch Franse drankjes? Een wijnproeverij? Walking dinner of samen aan een lange tafel? Een feest met DJ of toch een band?

Veel vragen, maar met de mogelijkheden bij Chateau de Blomac ook zo opgelost!