vrouwen wellness retreat

Welzijn

V
Vrouwen Wellness Retreat

Behoefte aan een time-out

Heb je daar af en toe ook behoefte aan, even uit je jachtige bestaan stappen? Even op de pauzeknop drukken, en bedenken waar je mee bezig bent? Welke kant je op wil?

Vijf dagen voor jezelf

Wat dacht je ervan, even vijf dagen aandacht voor jezelf, zonder de prikkels uit je dagelijkse omgeving? Bewust stilstaan bij het leven, jouw lichaam, innerlijke kern, gezondheid en geluk.

Dat alles op een waanzinnig mooie, inspirerende plek … Je waant je in Oost-Afrika, maar je bent in de Bourgogne. En te gast bij twee inspirerende mensen, gevormd door hun verblijf in Tanzania.

Cirkel doorbreken

De stress op het werk, prestatiedrang, drukte thuis, het tegemoetkomen aan wat anderen van ons verwachten putten ons uit.
Tijdens deze retreat leer je deze cirkel te doorbreken en leer je jezelf te bevrijden van de beperkende gedachtes waar je niet altijd controle over hebt. Je leert hoe je oude gedragspatronen kunt loslaten.

Op een mooie plek in Bourgondië, in de natuur, weer even helemaal herbronnen. Om dan vol nieuwe ideeën, met hernieuwde energie jouw pad te volgen.

Een week vol wellness

Een Wellness week waarin yoga, meditatie, cranio sacraal therapie, en sjamanenwerk verweven zijn met thema`s als vrouwelijkheid, gezondheid en voeding. Ook wordt er aandacht besteed aan je levensgeluk. Wat zijn de pijlers van geluk en hoe kun je dat in je dagelijkse leven implementeren?

Met gereedschap weer terug

Tijdens deze 5-daagse retreat onder begeleiding van Marleen en Robby krijg je tools aangereikt om in het dagelijkse leven beter om te gaan met weerstanden, zware energieën van bijvoorbeeld een collega of een familielid.

Je leert technieken die je zelf kunt inzetten om spanningen uit jouw lichaam te halen, bewuster te leven en de signalen te herkennen die jouw lichaam uitzendt.

Vrouwelijke krachten

Als vrouw bezit je een ongekende kracht verankerd in jouw vrouwelijke lichaam, bekken en baarmoeder. Jouw sensuele, gevoelige, krachtige, succesvolle, intuïtieve, zachte en liefdevolle zelf is verbonden met jouw vrouwelijk lichaam. Met bewuste aandacht voor het lichaam kan jouw vrouwelijkheid weer helemaal tot bloei komen.

Gezondheid voor lichaam en geest

Je krijgt tips mee om je gezondheid te verbeteren, hoe je anders met voeding om kunt gaan. Je wordt volledig verzorgd met heerlijke vegetarische maaltijden, waarin koffie, alcohol, gluten, gist en suikers zoveel mogelijk vermeden worden, om je darmen tot rust te laten komen.

Het lichaam opschonen, maar ook het detoxen van de geest.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig, dan vind je meer informatie op deze site. Wil je contact met Marleen en Robby, dan kan je hen ook een bericht sturen door op deze site bij eigenaargegevens te klikken op ‘Stuur een email’.