Verkiezing Chambres d’Hôtes 2023

Chambres d'Hôtes verkiezing

Verkiezing Chambres d’Hôtes van het jaar 2023

Waar was het een feestje?

Aan welke chambres d’hôtes heb jij goede herinneringen? Waar heb je een superfijn verblijf gehad, en wat maakte het tot een feestje?

We zouden het graag willen weten, zodat andere gasten daar ook hun voordeel mee kunnen doen, en weten waar het goed toeven is.

Jouw top-adres in de En Route

Laat hieronder vóór 15 december weten wat jouw favoriete chambres d’hôtes op Chambres d’Hôtes Wijzer zijn! De top tien chambres d’hôtes komen dan in de voorjaarseditie van En Route te staan. In onze Kerst-nieuwsbrief maken we bekend wie dat zijn geworden.

Gratis abonnement op En Route

Komt één van jouw favoriete adresjes in de top tien, en heb je je keuzes duidelijk toegelicht, dan maken de beste inzendingen kans op een En Route jaarabonnement t.w.v. € 32 (of een ander magazine naar voorkeur)!

 

Het formulier is weg. De stemmen worden geteld! 

 

 

Behoor jij tot de gelukkige winnaars van een abonnement op En Route, dan informeren we je uiterlijk 31 december. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Dat jouw favoriete adresje in de En Route mag komen te staan! Un grand merci alvast voor het invullen, mede namens de eigenaren van jouw favoriet!