Op het grote terrein van Mas de la Gravière in de Provence liggen twee knusse gîtes. Het ligt even buiten het mooie dorp Cotignac. Dit is de Provence, hier vind je de ultieme rust …

De twee afzonderlijk gelegen cabanons liggen prachtig tussen olijfbomen, lavendelvelden en pins parasols. Er is ook een moestuin en een koikarpervijver. Beide cabanons hebben een terras met uitzicht over de wijnvelden.

Natuurlijk is er een zwembad. Maar ook een tennisbaan en een jeu-de-boules baan.

De cabanons zijn in het hoogseizoen te huur. 

Het grote huis, de ‘Mas’, is in de zomermaanden gesloten. Maar je kan er op het grote overdekte terras bij het zwembad heerlijk genieten van je apéro, je lunch of diner. Hier is ook wifi. ’s Avonds is het zwembad feeëriek verlicht. En in de garage van het huis staat een Amerikaanse koelkast met ijsblokjes, de wasmachine, ligbedden, kussens en matrassen voor bij het zwembad.

Beide cabanons huren kan natuurlijk ook! Dan heb je het hele terrein voor jezelf …

Huisdieren zijn niet welkom.

 

Lees meer

Lees minder

Bekijk alle foto's

Faciliteiten

  • Tennisbaan
  • Wasmachine
  • Zwembad

Na een interessant en intensief leven als kostuumontwerpster voor Theater en Televisie, heb ik het roer radicaal omgegooid.

Na lang zoeken vond ik dit fantastische landgoed en heb het in een aantal jaren helemaal naar mijn hand kunnen zetten. De gerenoveerde Cabanon’s staan midden in de wijngaard. Je hebt er volledige privacy, ik ben in de zomer niet aanwezig.

De vijver met de koi karpers geven je een “ZEN” gevoel, de oude bomen en het groene gazon de natuurlijke verkoeling.

Op de tennisbaan en de jeux de boules baan kun je je sportiviteiten kwijt.

In de moestuin pluk je de tomaten en paprika’s voor lunch of diner, en s’avonds kijk je uit op het feeëriek verlichte zwembad.

Beschikbaarheid

De beschikbaarheidskalender van deze gîte is niet recent bijgewerkt. De eigenaar zal je na het doen van een reservering snel laten weten of je hier in de door jou gewenste periode terecht kan.

max. 2 personen

Cabanon Marrakech

  • Inclusief beddengoed
  • Inclusief handdoeken
  • Tweepersoonsbed

Cabanon Marrakech heeft een entresol met een groot tweepersoons bed, een goed geoutilleerde keuken en badkamer. Alles in een Franse …

max. 2 personen

Cabanon Provence

  • Eenpersoonsbedden
  • Inclusief beddengoed
  • Inclusief handdoeken
  • Kinderbed mogelijk

Cabanon Provence heeft twee eenpersoons bedden, eveneens een goed geoutilleerde keuken, badkamer met douche en een groot terras. De originele …


Omgeving

Afstand tot Utrecht 1250 km

Het kunstenaarsdorp Cotignac staat bekend om zijn leuke terrassen en eetgelegenheden. De hoge rotswand waartegen het dorp is gebouwd geeft het dorp een karakteristiek aanzicht. Het is gekwalificeerd als een van de mooiste dorpen van Frankrijk.

Het is omringd door wijnvelden en ligt gunstig ten opzichte van de kust, Toulon, Aix en Provence en Marseille.

Alles is met ongeveer een uur te bereiken.

Lees meer

Lees minder