M
Motorvakantie in de zuid Vogezen

Met ons motorvriendelijke onderkomen Gîtes Le Creux en de bergen van de Haute-Saône en de zuid Vogezen, ben je verzekerd van veel motorplezier!
Wij Mechteld en Marcel heten jullie welkom bij onze vakantie accommodatie in dit mooie gedeelte van noordoost Frankrijk, wat ligt op zo’n 650 km. van Utrecht en 300 km van Luxemburg, een mooie afstand voor een lang weekend of een weekje motorplezier.

Laat je eens verrassen en ontdek de Haute-Saône/Franche-Comté op je motor!

Onze vakantie-accommodatie biedt een aantal mogelijkheden: we hebben drie gîtes (vakantie appartementen), twee luxe chambres d’hôtes (gastenkamers, oftewel B&B) en twee standaard chambres d’hôtes en natuurlijk onze mini-camping waar je met eigen tent kunt komen maar waar je ook de Camping Pod of onze caravan kunt huren.

’s Morgens kun je gebruik maken van het uitgebreide ontbijt en kom je aan het einde van de dag terug van je motorrit, dan kan je op het terras genieten van een drankje en met andere gasten de dag doornemen.
’s Avonds kun je op reservering vooraf aanschuiven voor een goede maaltijd (table d’hôtes) in onze gezellige La Salle du Creux of op het terras.

Hier in de Haute-Saône zitten we vlakbij de Ballon d’Alsace en de Grand Ballon (Route de Crêtes) en aan de rand van het Duizendmerengebied.
We hebben zelf diverse mooie motorroutes door de Haute-Saône, de Vogezen en de Elzas gereden die op GPS-systemen (Tomtom en Garmin) overgezet kunnen worden.

Motoren kunnen veilig gestald worden in onze garage.

Een aantal leuke bezienswaardigheden in de omgeving zijn: het motormuseum van Trial ’70 in Vesoul, het wereldberoemde automuseum van Schlumpf met o.a. z’n prachtige Bugatti’s in Mulhouse, het Peugeot-museum in Sochaux, La Grange à Bécanes in Bantzenheim (Elzas) en iets verder weg maar zeker de moeite waard het Kawasaki museum in Haerkingen (Zwitserland).

Voor zowel de individuele motorrijder als voor groepen motorrijders bieden we graag een volledig verzorgd verblijf. Bij pech onderweg hebben we natuurlijk een ophaalservice en in onze gehele accommodatie is gratis Wifi.

Kortom, genoeg voor het echte motorplezier! Dus aarzel niet langer en stel je GPS in op Gîtes Le Creux! We raden wel aan om van te voren even te bellen of te mailen voor een verblijf bij ons, om teleurstellingen te voorkomen.